Voorjaarsdeal: €198 €98
Alle essentiële MailChimp vaardigheden in 50 videolessen. Vlot en goed zelf je nieuwsbrief maken!
Bekijk deze online cursus→

Trainer:
Martijn Baltes

Ben je een ondernemer of een hobbyist?

Veel ondernemers die ik spreek zeggen: “ik ben…. en ik heb een bedrijfje in….”

De zinnetje is veelzeggend:

  • Het gaat alleen over jou en je producten. Als potentiële klant vind ik dat niet interessant. Ik ben alleen geïnteresseerd in mij en zoek gehoor en oplossingen voor mijn problemen.
  • Je hebt een bedrijfje. Dat klinkt alsof je jezelf klein vindt en niet serieus neemt. Ben je misschien een hobbyist in plaats van een professional die mijn problemen gaat oplossen?

Vind je dit hard? Ga dan vooral NIET naar de Business Bootcamp van Open Circles.

Durf je het wel aan om geconfronteerd te worden met je beperkende gedachten en twee dagen geïnspireerd worden door een succesvolle ondernemer? Investeer dan in deze gratis tweedaagse training en ik verzeker je dat je met meer succes en met een andere instelling gaat ondernemen!

En nog een waarschuwing: de training heeft een “Amerikaanse” stijl. Er wordt verwacht dat je actief deelneemt. Luid en duidelijk antwoorden als de meester het vraagt, op je stoel dansen na de lunch om wakker te blijven…. Dus geen dutje in het schemerduister terwijl je lekker wegdoezelt bij  de zacht kabbelende woorden van de spreker.

Deze stijl (“accelarated learning”) is even wennen, maar het werkt. De waardevolle tips en trucs blijven hangen en blijven je bezig houden. Ik profiteer nog steeds van de kennis die ik heb opgedaan tijdens de Business Bootcamp waaraan ik in juli heb deelgenomen.

Tijdens de Business Bootcamp leer je hoe je:

  • meer INKOMEN en meer VRIJE TIJD genereert;
  • jouw business RECESSIE-PROOF maakt;
  • meer KLANTEN aantrekt;
  • jouw klanten steeds weer bij je TERUG laat komen;
  • een OPMERKELIJK PRODUCT of dienst ontwikkelt;
  • jouw NETWERK van potentiële klanten laat groeien;
  • door ultra-scherpe FOCUS veel productiever wordt.

Bekijk hier het introductiefilmpje (ca. 2 minuten) met de negen redenen waarom je de Business Bootcamp niet moet missen:

START VIDEO: 9 redenen om de Business Bootcamp niet te missen (2 min.)

Je leert overigens ook wat de succesfactoren van een goed zakelijk blog zijn en hoe je jouw blog inzet als spil in jouw social media strategie. Je website verandert hiermee van online foldertje in je krachtigste marketinginstrument. Wil je na al meer weten over succesvol zakelijk bloggen?

Lees dan nu deze artikelen op mijn blog:

Zie ik je tijdens de volgende Business Bootcamp?

Vriendelijke groet,

Martijn.

Plannen om je website te optimaliseren? Maar even geen tijd om het uit te zoeken en professioneel uit te voeren? Overweeg dan eens de Vlot & Goed Strippenkaart. Hiermee heb je altijd snel toegang tot mijn expertise en realiseer je jouw plannen sneller. Omdat je vooraf een urentegoed inkoopt van 10, 20, 30 of 40 uren, ben je voordeliger uit dan “uurtje- factuurtje” achteraf. Meer informatie over de Vlot & Goed strippenkaart.

Plaats een reactie