Voorjaarsdeal: €198 €98
Alle essentiële MailChimp vaardigheden in 50 videolessen. Vlot en goed zelf je nieuwsbrief maken!
Bekijk deze online cursus→

Trainer:
Martijn Baltes

Producten en diensten

Tips en advies

10 tips om meer te bereiken met je website (gratis download): Wil je weten of je meer omzet uit je website kunt halen? Download dan mijn 10 tips (pdf-document) en je weet gelijk waar je de winst kunt halen.

Je website zelf leren maken

Individuele cursus WordPress: Een nieuwe website hoeft je geen maanden en duizenden euro's te kosten. Vaak lukt het in één dag intensief samenwerken. Vlot en Goed. Wat je leert tijdens deze WordPress workshop (lees verder) »

Cursus WordPress – zelf een professionele website maken (groepstraining): Zelf je website maken met WordPress? En geen zin en tijd om het allemaal zelf uit te zoeken? Schrijf je dan nu in voor de 1-daagse cursus WordPress in Hilversum (regio Utrecht, kosten: €348,-). In de ochtend leg ik de basisvaardigheden uit in gewonemensentaal en in de middag krijg je hulp bij jouw specifieke WordPress vraagstukken. Wil je meer weten, klik dan hier: Wat je leert van deze cursus WordPress »

Je website laten maken

Nieuwe website laten bouwen: Je wilt alles graag in één keer geregeld hebben. Ik regel voor jou de website, het logo en het ontwerp voor je visitekaartje en briefpapier. De website heeft een contactformulier en biedt de mogelijkheid voor bezoekers om zich aan te melden. Zo bouw je een mailinglijst op en hou je de bezoekers automatisch op de hoogte met je blog- of nieuwsbrieven per e-mail. Bekijk het stappenplan »

Hulp bij het onderhouden van je website

De Support Strippenkaart: Plannen om je website te optimaliseren? Maar even geen tijd om het uit te zoeken en professioneel uit te voeren? Overweeg dan eens de Vlot & Goed Strippenkaart. Wat je kunt uitbesteden »