MailChimp handleiding Nederlands (zelf je digitale nieuwsbrief maken)

Blijf in beeld met de email nieuwsbrief software van MailChimp

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de gratis Nederlandse MailChimp handleiding 2018! En goed dat je aan de slag gaat met email marketing want e-mail is nog steeds een van de meest effectieve online marketing instrumenten wanneer je in beeld wilt blijven bij je doelgroep.

Vergeleken met de stortvloed aan vluchtige informatie op de sociale media, is de digitale nieuwsbrief een stabiele factor: uit onderzoek blijkt dat een email nieuwsbrief met waardevolle klantgerichte tips en informatie zelden wordt overgeslagen.

Ontvang de MailChimp handleiding direct in je mailbox*:
Voornaam:
E-mailadres:

Update 17/10/2017: MailChimp heeft vandaag de nieuwe Campaign Builder gelanceerd. Om je snel op weg te helpen, heb ik daarover een instructievideo gemaakt. Je ontvangt direct de link naar de video als je op deze pagina de gratis MailChimp handleiding opvraagt.

Video bij de Nederlandse MailChimp handleiding

Bekijk de video en leer hoe je met de drag-and-drop-editor zonder enige HTML kennis een digitale nieuwsbrief maakt:

Liever een dag cursus volgen dan een week tijd verliezen aan uitzoekwerk? Volg dan de cursus MailChimp op dinsdag 19 juni 2018.

Tijdens de maandelijkse MailChimp cursus komen alle belangrijke onderdelen van MailChimp overzichtelijk en in de juiste volgorde voorbij. MailChimp wordt rustig uitgelegd in gewonemensentaal, je probeert alles zelf uit en ik help je direct als je vastloopt.

Cursus MailChimp: programma, data en inschrijven »

Waarom MailChimp gebruiken voor je digitale nieuwsbrief?

Een email nieuwsbrief wordt met veel meer aandacht gelezen dan korte berichten op de sociale media die vaak verloren gaan tussen de grote hoeveelheid updates van vrienden en promoties van andere bedrijven.

MailChimp: gratis nieuwsbrief software

mailchimp handleiding gratisTussen alle aanbieders van email nieuwsbrief software is MailChimp de favoriet van bloggers, ZZP-ers en het MKB. En het mooiste: de email nieuwsbrief software van MailChimp is gratis als je minder dan 2000 mailadressen op je mailinglijst hebt. En met de Nederlandse MailChimp handleiding houdt helemaal niets je meer tegen om binnenkort je eerste digitale nieuwsbrief te versturen!

Voordelen MailChimp online email nieuwsbrief software

MailChimp is een van de vele aanbieders van email nieuwsbrief software, dus waarom zou je voor MailChimp kiezen en aan de slag gaan met de gratis MailChimp handleiding?

  • Zoals eerder vermeld: de MailChimp email nieuwsbrief software is gratis tot 2000 mailadressen en 12.000 mailings per maand.
  • MailChimp heeft het vertrouwen van meer dan 7 miljoen gebruikers wereldwijd.
  • MailChimp is eenvoudig te koppelen aan je WordPress website
  • MailChimp is heel gebruiksvriendelijk: een fraaie digitale nieuwsbrief maken is eenvoudig, helemaal met deze gratis MailChimp handleiding. Kennis van HTML en programmeren is niet nodig.

Inhoud van de gratis MailChimp handleiding

In de gratis MailChimp handleiding leg ik je de basisvaardigheden uit zoals:

  • Het opzetten van je MailChimp account
  • Het maken van MailChimp templates (het ontwerp van je nieuwsbrief)
  • Een digitale nieuwsbrief maken en versturen met MailChimp
  • Het maken van een inschrijfformulier voor je website waarmee je nieuwe mailadressen verzamelt
Geen zin en tijd om het allemaal zelf uit te zoeken?
Direct antwoord op je vragen als het even niet lukt?
"Stok achter de deur" nodig?
Overweeg dan de MailChimp workshop

Cursus MailChimp: programma, data en inschrijven »
Volgende workshop: 19 juni 2018 (van 9.00u – 16.00u)

* Als je de MailChimp handleiding opvraagt, dan ontvang je ook af en toe (maximaal 1x per maand) een nieuwe MailChimp tip. Handig, want de MailChimp software wijzigt nogal eens en door mijn tips weet je snel welke voor- of nadelen er aan deze wijzigingen verbonden zijn. Geen interesse in deze updates? Dan kun je je eenvoudig afmelden via de daarvoor bestemde link onderaan iedere e-mail.