Voorjaarsdeal: €198 €98
Alle essentiële MailChimp vaardigheden in 50 videolessen. Vlot en goed zelf je nieuwsbrief maken!
Bekijk deze online cursus→

Trainer:
Martijn Baltes

Over mij

Martijn Baltes
Martijn Baltes – Eigenaar Vlot & Goed, zelf succesvol online

Wat is jouw verhaal en wat maakt je uniek? Dat wil ik altijd graag weten van de ondernemers waar ik mee werk. Vervolgens vertaal ik dat naar een professionele en overtuigende website die hun kracht uitstraalt, veel mensen bereikt en overtuigt.

Techniek eenvoudig en praktisch toepasbaar maken, dat doe ik graag om anderen verder te helpen. Ik verdiep me continu in marketing, techniek en overtuigings- en beïnvloedingstechnieken om dit vervolgens samen te vatten in gewonemensentaal. En ik stop de boodschap graag in een mooi jasje. Grafische vormgeving en fotobewerking, daar kan ik mijn creativiteit in kwijt.

Bij mij ben je dus aan het goede adres als je goed voor de dag wilt komen op internet en wilt leren hoe je websites en social media zonder technisch gedoe zelf kunt bijhouden en met weinig inspanning in je voordeel wilt laten werken.

Websites maak ik al sinds 1997 en heb ik altijd gedaan naast mijn werkzaamheden als ICT projectmanager. Met meer dan 10 jaar ervaring en certificering als projectmanager (Prince2 practitioner) ken ik het belang van duidelijke afspraken over de aanpak, de planning en de kosten en weet ik trajecten in goede banen te leiden.

In 2010 heb ik mijn onderneming Vlot & Goed opgericht waarmee ik je graag help met strategie, realisatie, begeleiding en opleidingen op het gebied van websites, e-mailmarketing en social media.