Voorjaarsdeal: €198 €98
Alle essentiële MailChimp vaardigheden in 50 videolessen. Vlot en goed zelf je nieuwsbrief maken!
Bekijk deze online cursus→

Trainer:
Martijn Baltes

Individuele training op afstand

Op dit moment liever een training op afstand volgen?

De cursus WordPress, SEO en MailChimp kun je ook op individuele basis op afstand volgen. We maken dan gebruik van Zoom.

Een handige mogelijkheid van de Zoom software is dat je kunt meekijken op mijn scherm. Ik laat je zien hoe iets werkt en daarna kun je het zelf uitproberen. Omgekeerd kan ook: je deelt jouw scherm en (na jouw toestemming) kan ik daarbij ook meekijken en zo nodig iets aanwijzen.

Als je een indruk wilt krijgen hoe Zoom werkt en wat je nodig hebt, dan kun je via de onderstaande knop de gratis handleiding "Een training op afstand volgen via Zoom" downloaden:

Gerelateerd: tips om Zoom veilig en privacyvriendelijk te gebruiken

Uiteraard kunnen we het basisprogramma naar wens aanpassen, bijvoorbeeld meer aandacht te besteden aan de voor jou belangrijke onderdelen. Bekende onderdelen kunnen we in vogelvlucht door nemen (zodat we zeker weten dat je geen belangrijke zaken mist). Mis je iets in het basisprogramma? Dan kunnen we dat in overleg toevoegen.

Online een training volgen wordt vaak als intensiever ervaren dan het fysiek bijwonen van een training.

De online training delen we daarom op in blokken van 2 uur. Tussentijds kun je pauzeren, zelf oefenen en vragen formuleren voor de vervolgsessie.

Doorgaans ziet het tijdschema er als volgt uit:

  • 9.30u – 10.00u Zonodig: telefonisch opstartoverleg en (hulp bij) opstarten van Zoom
  • 10.00u – 12.00u Training deel 1
  • 14.00u – 16.00u Training deel 2

Als het gaat om de cursus MailChimp of de SEO cursus, of het leren beheren van een bestaande WordPress website, dan is de deze hoeveelheid tijd (2x 2 uur training) meestal voldoende om alle onderdelen van het basisprogramma te behandelen. De investering bij deze aanpak bedraagt €348 exclusief 21% BTW.

Wil je leren om een nieuwe WordPress website te maken? Dan is het, gezien de hoeveelheid leerstof, aan te bevelen om uit te gaan van 3 blokken van 2 uur. Net zoals bij mijn andere WordPress trainingen, bel ik je vooraf en help ik je zonodig bij het regelen van de domeinnaam, de hosting en de installatie van WordPress. De investering bij deze aanpak (3x 2 uur + opstarthulp) bedraagt €598 exclusief 21% BTW.

In alle gevallen kun je er op een later moment nog een blok van 2 uur training/coaching/support bijboeken (€178 exclusief 21% BTW).

Is dit een aanpak die aansluit op jouw plannen en verwachtingen? Heb je vragen? Mail gerust of stuur me een bericht!