Voorjaarsdeal: €198 €98
Alle essentiële MailChimp vaardigheden in 50 videolessen. Vlot en goed zelf je nieuwsbrief maken!
Bekijk deze online cursus→

Trainer:
Martijn Baltes

Website maken met WordPress 4.3 (nieuwe onderdelen)

WordPress-logo-43Deze week, waarschijnlijk zelfs vandaag, 18 augustus 2015, verschijnt de nieuwste versie van WordPress: versie 4.3. Na kort op elkaar een serie met beveiligingsupdates (die je natuurlijk direct hebt uitgevoerd om de deuren voor hackers gesloten te houden) nu eindelijk weer een versie met handige toevoegingen die het werken met WordPress nog een stukje leuker en makkelijker maken.

Opmerkelijk in WordPress versie 4.3

In het onderstaande filmpje laat ik je de drie meest opmerkelijke toevoegingen zien:

  1. Favicon toevoegen: makkelijk een icoontje toevoegen dat bezoekers zien in het tabblad van hun browser. Dat ziet er professioneel uit.
  2. Menu customizer: via Weergave – Aanpassen kun je nu ook de navigatiemenu’s aanpassen en direct zien hoe het er op je site uitziet.
  3. Beveiligingshulpje: bij het aanmaken van een nieuwe gebruiker stelt WordPress zelf (een lastig en dus sterk) wachtwoord voor. Als je wilt, kun je het wel zelf nog wijzigen voordat je de gebruiker definitief aanmaakt.

Kom je er zelf niet helemaal uit met WordPress?

Tijdens de cursus WordPress komen alle basisvaardigheden in overzichtelijke stappen voorbij. Ik laat zien hoe het werkt, je probeert het zelf en ik loop regelmatig bij iedereen langs om te helpen en vragen te beantwoorden.

Meer informatie en data, klik hier:  cursus website maken met WordPress

Plaats een reactie