Vragen over MailChimp?

Ben je bezig met MailChimp? Of ben je van plan om er binnenkort mee aan de slag te gaan?

Ik hoor graag van je waar je tegenaan loopt.

Binnenkort ga ik weer een serie nieuwe gratis MailChimp tips schrijven en instructievideo’s opnemen. Laat hieronder via het reactieformulier je vragen achter, dan beantwoord ik ze in de vorm van nieuwe tips hier op de site. Ben je geabonneerd op mijn nieuwsbrief, dan ontvang je ze uiteraard direct na verschijning in je mailbox.

Alvast bedankt voor je bijdrage!

Met vriendelijke groet,

Martijn Baltes

Er zijn 11 reacties op Vragen over MailChimp?

 1. Monique van Strien 8 maart 2018 at 17:54 #

  Hallo Martijn, ik wil via MailChimp foto's versturen naar klanten voor hun website. Hoe doe ik dit, zodat ze deze zelf kunnen downloaden?

  Groetjes, Monique van Strien

 2. jacobs nadine 9 maart 2018 at 10:34 #

  Beste Martijn, hoe kan ik de data juist zetten want als ik een contactpersoon toevoeg staat de data en tijd niet juist?

 3. Sanne Veenhuijzen 20 maart 2018 at 14:19 #

  Als ik een uitnodiging klaar heb staan die ik eerder heb gemaild maar nu met andere adressen moet versturen hoe doe ik dat dan snel?

 4. Astrid 22 mei 2018 at 10:02 #

  Hallo Martijn,
  Is het mogelijk de campaign in MailChimp er uit te laten zien ales een 'gewone' mail, dwz niet in een kolom die in het midden staat, maar meer als een mail die je met Outlook bv maakt? (en nee, niet met de platte tekst-functie ;)).

  Wel grappig trouwens dat je zelf YMLP gebruikt.

  • Martijn Baltes 22 mei 2018 at 16:39 #

   Hi Astrid, dat is mogelijk met de 'Simple Text' template. Dat kun nadat je een gewone e-mail campaign bent gestart, als eerste stap kiezen in de campaign builder via 'Design Email'.

 5. Dennis 22 mei 2018 at 22:41 #

  Beste Martijn,

  Het is inmiddels goed gelukt! Je video heeft me verder enorm geholpen. Bedankt daarvoor!!
  Dennis

 6. Willy Scheurwater 25 september 2018 at 12:52 #

  Beste Martijn,

  Vorige week heb ik onze nieuwsbrief verstuurd en nu blijkt niet iedereen deze te hebben ontvangen, in het rapport staat dat het wel is verstuurd. Ik heb nu naar één adres een testmail gestuurd en deze is wel ontvangen.

  Vriendelijke groet,
  Willy

Geef een reactie