Voorjaarsdeal: €198 €98
Alle essentiële MailChimp vaardigheden in 50 videolessen. Vlot en goed zelf je nieuwsbrief maken!
Bekijk deze online cursus→

Trainer:
Martijn Baltes

Tekst laten uitklappen met deze handige WordPress plugin

Soms heb je pagina’s met veel tekst en wil je de leesbaarheid verbeteren door de lezer eerst de hoofdzaken te tonen en de details achter een ‘lees-verder-knopje’ te plaatsen.

Alternatief voor een link naar een vervolgpagina

Als de vervolgteksten vrij kort zijn, dan is een gewone link naar een nieuwe pagina met deze aanvullende informatie een wat overdreven oplossing. Denk bijvoorbeeld aan een pagina met veel gestelde vragen. Het zou beter zijn als het antwoord direct op dezelfde pagina uitklapt onder de vraag zonder dat de bezoeker hoeft te wachten tot de nieuwe pagina geladen is.

Bezoekers vinden sneller wat ze zoeken

Het zoeken met dit soort uitklaptekstjes gaat sneller en makkelijker, en daar houden mensen van als ze op zoek zijn naar informatie op websites!

Zo laat je tekst uitklappen

Zelf maken? Bekijk de onderstaande video en je hebt het binnen 5 minuten voor elkaar!

Meer WordPress tips

Meer handige WordPress trucjes leren? De cursus WordPress zit er vol mee. We beginnen bij de basis en aan het eind van de dag ken je alle onderdelen die nodig zijn om zonder technisch gedoe een professionele website te bouwen. Deze intensieve dag geeft je een positief gevoel, want je ziet direct resultaat en het bespaart je een hoop tijd.

[button link="https://www.vlot-en-goed.nl/workshop-wordpress-zelf-een-professionele-website-maken/" color="orange"]Bekijk de cursus WordPress »[/button]

 

1 gedachte over “Tekst laten uitklappen met deze handige WordPress plugin”

Plaats een reactie