Voorjaarsdeal: €198 €98
Alle essentiële MailChimp vaardigheden in 50 videolessen. Vlot en goed zelf je nieuwsbrief maken!
Bekijk deze online cursus→

Trainer:
Martijn Baltes

Mailchimp New Builder vs. Classic Builder. Wat is het verschil?

De Classic Builder bestaat al jaren en is degelijk en betrouwbaar. Het voelt hier en daar wat verouderd, maar het werkt allemaal prima. Dus als je gaat werken in een bestaand account en is het niet nodig (of niet de bedoeling) om de bestaande templates opnieuw te bouwen of als je er nu geen tijd voor hebt, dan kun je hier prima mee blijven werken. In het cursusoverzicht van de online Mailchimp cursus vind je de lessen onder de kopjes Classic Builder.

De New Builder is een moderne en intuïtieve editor waarbij je de teksten direct in de layout aanpast. Nog een paar voordelen van de nieuwe editor zijn de verbeterde undo functie, meer mogelijkheden om marges in te stellen en de uitgebreide keuze bij de kolommen layouts. 

Als je niet gebonden bent aan bestaande templates of als je een nieuwe start wilt maken, dan is de New Builder de beste keuze. In het cursusoverzicht van de online Mailchimp cursus vind je de lessen onder de kopjes New Builder.

Alle essentiële Mailchimp vaardigheden vlot onder de knie krijgen? Begin dan nu met de online cursus Mailchimp. Deze overzichtelijke e-learning omgeving bevat meer dan 40 videolessen.

Geen urenlange video, maar beknopte video’s overzichtelijk per onderdeel gegroepeerd, zodat je de cursus stap voor stap in je eigen tempo kunt volgen, makkelijk terug kunt vinden waar je gebleven bent en je kunt de lessen net zo vaak herhalen als je wilt. Bekijk de online cursus MailChimp→

Onzeker over je Mailchimp vaardigheden?

Vraag je je af of alles goed is ingesteld en of het misschien makkelijker of beter kan? Dan word je vast wijzer van een van deze interactieve Mailchimp cursussen:

1 dag, Hilversum

0,5 dag

3 + 1 uur

Plaats een reactie