Feestdagenkorting: €298 €148
Leren hoe je (met en zonder A.I.) goed vindbare en duidelijke content maakt? Start direct met deze 25 videolessen→

Trainer:
Martijn Baltes

Hoe doen jouw zoekwoorden het in Google?

zoekwoordenonderzoek
Gebruik de gratis zoekwoordenplanner van Google

Tips uit de SEO cursus

In het artikel “Beter vindbaar met Google Suggest” geef ik een aantal handige tips voor het vinden van interessante zoekwoorden (keywords).

Het artikel bevat ook een link naar de keyword tool van Google, een handig hulpmiddel bij het vinden van goede zoekwoorden. De keyword tool was toen nog zonder inloggen direct voor iedereen toegankelijk. Dat heeft Google aangepast en nu heb je een Google account nodig om de keyword tool te kunnen gebruiken.

De keyword tool heet nu Zoekwoordplanner en is onderdeel van Google Adwords. Via Google Adwords kun je advertentieruimte kopen boven en naast de gewone zoekresultaten. Het gebruiken van de Zoekwoordplanner is overigens nog steeds gratis. Het enige wat je nodig het is een Google account. Heb je Gmail? Dan kun je met dezelfde inloggegevens toegang krijgen tot Google Adwords.

De Zoekwoordplanner is ook compleet vernieuwd en in de onderstaande video leg ik uit hoe je een begin maakt met het vinden van interessante zoekwoorden waarmee je je website beter vindbaar kunt maken.

 

Je website hoger in Google?

Dat is niet moeilijk en dat kun je zelf. Echte geheimen zijn er niet, wel veel fabeltjes. Ik leer je graag in een dag (groepscursus) hoe je SEO (zoekmachineoptimalisatie) aanpakt zoals Google dat graag ziet. Klik hier en lees welke kennis je daarvoor nodig hebt.

Programma en data SEO cursus »

[divider]

Lees ook deze artikelen:

[related_posts limit="3" image="150"] [divider]

2 gedachten over “Hoe doen jouw zoekwoorden het in Google?”

Plaats een reactie